JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost
Senest opdateret: Lørdag, 16. september 2017

Flyvesæsonen 2017 er i fuld gang.

På trods af en meget våd og ustadig sommer satser vi på at svæveflyve alle weekends til og med oktober så længe vejret og vores græsbane tillader det.

Ud over en masse fede svæveflyveoplevelser, er det allerede lykkedes 4 af vores nye medlemmer at flyve solo (alene) første gang og en fjerde har bestået den endelige S-prøve og derved fået sit Svæveflyver-Certifikat.

Drømmer du også om at blive pilot og lære at flyve svævefly, er du meget velkommen til at Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , før at høre hvordan du kommer i gang.

Kunne du blot tænke dig en prøvetur, er du også meget velkommen i klubben. Du kan læse mere om mulighederne her, og Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Jacob Solo i 2015

Visninger: 4142