JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost
Senest opdateret: Søndag, 29. oktober 2017

Flyvesæsonen 2018 starter til april

Flyvesæsonen 2017 er forbi. Vi forventer at starte svæveflyvningen i starten af april 2018, såfremt vejret og vores græsbane tillader det. Den meget ustadige sommer og det meget våde efterår i 2017 lagde en dæmper på vores svæveflyveaktiviteter. På trods af dette blev det alligevel til mange fede svæveflyveoplevelser og det lykkedes for 4 af vores nye medlemmer at flyve solo (alene) første gang.

Den sidste weekend i oktober skilte vi alle vore fly ad og satte dem på deres transportvogne. På skift kommer flyene ind på vores værksted for at blive pudset, poleret og inspiceret af vore kontrollanter, så de er klar til den den kommende sæson. Vores spil og andet kørende materiel er også gjort klar til vinteren, og skal have et serviceeftersyn, inden vi starter flyvningen igen.

Vinteren bliver også brugt af vore elever og kommende instruktører på at tage svæveflyveteori. Undervisningen starter lige efter nytår og varer frem til april, hvor der afholdes eksamen. Der undervises i 6 fag: Love og bestemmelser, meteorologi, aerodynamik, flyvelære, instrument og materiellære samt faget menneskelig ydeevne og begrænsninger (MYB).

Hvis du ønsker at deltage i teoriundervisningen, er du velkommen til at kontakte os. Paraglidere og ballonskippere er også velkomne.

Jacob fejres efter hans første soloflyvning

Visninger: 1417